maanantai 9. tammikuuta 2012

Välitavoitteet

Ensimmäisen vuoden tavoitteena on kartoittaa rahankäyttöämme ja menoja jo samalla menoja karsien. Ajatuksena olisi saada säästöön vähintääkin 600-700€ kuussa. Tämä tarkoittaisi 7200-8400€:n säästötilin lihoitusta.

Toisen vuoden tavoitteena olisi saada säästöön n.900€:a kuukaudessa, jolloin rahaa säästyisi 10 800€:a vuodessa

Kolmanne vuoden, joka tarkoittaa itseasiassa n. 1,5v ajanjaksoa, koska talvella emme rakenna, emmekä tarvitse venettä, olisi ajatus saada säästöön 1100€:n kuukausittainen potti. Tällä laskukaavalla jäämme tavoitteestamme 1000-2000€:a jälkeen, mutta suuntaa antavana tällaiset tavoitteet varmaankin palvelevat.

Tavoitesumma kasvaa vuosittain siitä syystä, että perheen emäntä tulee palaamaan työelämään täyspäiväisesti osittaisen hoitovapaan sijaan jossakin vaiheessa. Ja myös uskoen siihen asiaan, että opimme vuosivuodelta säästäväisemmäksi tarkkaillessamme menojamme. Myös tuloja toivottavasti saamme kasvatettua. Miten? Se jää vielä nähtäväksi. Mutta lupaavalta tuntui tänään menojen karsiminen, kun vierailin paikallisessa Lidlissä ruokaostoksilla. Kauppalaskun säästö aiemmin käyttämäämme kauppaan nähden oli vähintääkin 20€!!! Se on mielestäni paljon se :)

-Säästöpää-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti